Ha 2022. 10. 31-ig jelentkezel, most csak 21.990Ft/hó

alapozz!

Sose lehet elég korán kezdeni!
Szeretnétek egy szuper számtani előkészítőt az iskolára?

Akkor ismerjétek meg Alapozz csomagunkat, mely a legjátékosabb módszert alkalmazza a számfogalom kialakulására!

Színes eszközökkel, mintákkal, és alakzatokkal tárja fel a számtan rejtelmeit és így készíti fel az óvodás korosztályú gyerekeket az iskolai életre.
3-6 éves korosztályú gyermekeknek ajánljuk.

Hogyan segít és fejleszt?

Az egyedi formavilág elképzelésével szuperül fejleszti a gyermek tanulását.
A gyermekek színeket kapcsolnak formákhoz, az így kapott formákat pedig számokhoz. A számokat a képzelet segítségével rögzítik.
A színes eszközök és minták közti összefüggés keresése egy olyan izgalmas és játékos logikai feladat a gyermek számára, mellyel:

– Kialakul a számfogalma és a problémamegoldó képessége
– Erősödik a ceruzafogása és a kézügyessége
– Fejlődik a vizuális gondolkodása
– Csökken a szorongása és kialakul egy természetes érdeklődés és kíváncsiság, a „meg akarom oldani” hozzáállás

A módszer tökéletes és rendkívül hasznos alapot ad a gyermeknek az iskolás évekre, hogy könnyebben, a számokat már ismerve vágjon neki a komolyabb matematikai feladatok megoldásának.

A képzést interaktív számítógépes programmal, színes csempével, orosz abakusszal és játékosan fejlesztő Útravaló csomaggal végezzük, melyek a számfogalom kialakulásában segítik a gyermeket.

Hogyan működik a gyakorlatban egy óra?

Óráink 1,5 óra időtartamúak, mely során felváltva játszunk és az alakzatokkal játszva, tanulunk. A fejlesztő játékokat a gyerekek imádják és izgatottan, alig várják, hogy megoldhassák a rájuk váró, következő feladatot. A formákkal változatosan játszhatnak többféle játékot, többféle szinten, miközben észrevétlenül napról, napra fejlődnek és egyre ügyesebbek lesznek.

A következő tanfolyam időpontja: 2022.09.05.